شنبه, ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ۲۶۷
طبقه بندی: پیامها و اطلاعیه ها
چچ
2YLYr9ix2K/Yp9mG2Yog2KfYsiDYqtmE2KfYtNqv2LHYp9mGINi52LHYtdmHINi02YfYsdmKINiq2YjYs9i3INi02YfYsdiv2KfYsdmKINmF2YbYt9mC2YcgMTA=

قدردانی از تلاشگران عرصه شهری توسط شهرداری منطقه 10

برگزاری این جشن ها در ایجاد انگیزه و دلگرمی برای کارکنان می تواند گامی هر چند کوچک و تاثیر گذار باشد.

 

شهرداری منطقه 10 مشهد به منظور قدردانی و تشکر از تلاش و زحمات فعالان عرصه های شهری اقدام به برگزاری مراسمی با عنوان "جشن سپاس" کرد.
 
به گزارش روابط عمومی منطقه 10، در این مراسم سید ابراهیم علیزاده، سرپرست منطقه 10 ضمن تشکر از حسن اعتماد سید صولت مرتضوی، شهردار مشهد، از خدمات ارزنده سید حسن حسینی تشکر کرد.
 
 وی تجربیات کسب شده در دوران همکاری با شهردار سابق را ارزشمند عنوان کرد و افزود: سرعت در کارها، تکریم ارباب رجوع و ایجاد سهولت در رسیدگی به مشکلات شهروندان امری ضروری است.
 
وی اذعان داشت: برگزاری این جشن ها در ایجاد انگیزه و دلگرمی برای کارکنان می تواند گامی هر چند کوچک و تاثیر گذار باشد.
 
همچنین سید حسن حسینی شهردار سابق منطقه 10، با تشکر از فعالیت و زحمات همکاران با پرسنل منطقه 10 خداحافظی کرد.
 
وی در خصوص اقدامات خود در مدت خدمت، اظهار داشت: منطقه 10 مشهد با توجه به موفقیت در پروژه های کلان شهری موفق به کسب رتبه برتر جذب درآمد در سال 93 شد.
 
فرماندار طرقبه و شاندیز ادامه داد: تلاش های همکاران این منطقه در مدیریت و اجرای برنامه های استقبال از بهار 1394 موجب شد تا در ارزیابی های انجام شده منطقه 10 در میان مناطق برتر، رتبه دوم را کسب کند.
 
حسینی خاطرنشان کرد: امید است شهرداری منطقه 10 با انجام برنامه های گسترده در حوزه های مختلف همچون گذشته به توسعه و پیشرفت دست یابد.
 
 
 
براتعلی خاکپور رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد نیز در این جشن ضمن تشکر از خدمات ارزنده سید حسن حسینی، گفت: اقدمات شهرداری منطقه 10 را در بازه های زمانی متفاوت مثبت برشمرد.
 
وی با ابراز خرسندی از برگزاری جشنی ویژه کارکنان، افزود: مهمترین اصول کارآمد در افزایش راندمان کاری کارمندان استفاده از ابزراهای تشویق همراه با یکسان سازی اهداف مجموعه با فعالیت ها می باشد.
 
گفتنی است: "جشن سپاس" با حضور 250 نفر از کارکنان شهرداری منطقه 10 همراه با خانواده، در متل توریست توس برگزار شد.
آدرس کوتاه شده: